Ultratherapy er en behandlingsform der med mikrofokuseret ultralyd (MFU) opstrammer kollagenen i ansigtet, Behandlingsformen kendes også under navnet Hollywood ansigtsløft, da behandlingen anbefales af adskillige kendte stjerner som f.eks. Jennifer Aniston, Vanessa Williams og Christie Brinkley, Mange navne men samme behandlingsform. Behandlingen er non-kirurgisk. Behandlingsformen er FDA godkendt for sikker og effektiv behandling og med minimal risiko i forhold til traditionelt kirurgisk ansigtsløft. Godkendelsen er givet for at løfte kæbelinje, øjne, hals, og forbedre udseendet af linjer og rynker på dekolletage, men også løfte og udglatte maveskindet har vist sig effektivt.

Uanset navnet bruger behandlingen fokuseret ultralydsenergi, i stedet for de ældre og mere traditionelle behandlinger der bruger laser teknologi til at løfte og stramme huden naturligt uden kirurgi, hvilket hjælper dig med at opnå et friskere og mere ungdommeligt udseende fra din pande til brystet!

Sikkerheden og effekten er blevet dokumenteret gennem kliniske undersøgelser og over 1 million behandlinger udført over hele verden.

Omfanget af behandlinger og varighed afhænger af alder og hudkvalitet og drøftes først ved en konsultation. Udover den kosmetiske vejledning vil du blive informeret både mundtligt og skriftligt om behandlingen. Herefter har du en betænkningstid på min. 48 timer, inden du kan få foretaget selve behandlingen. Konsultationen er gratis.

Selve behandlingen foregår ved, at de områder, der skal behandles, markeres op. Derefter påsmøres et tyndt lag ultralydsgel, Ved behandlingen sendes punktvise energiafladninger ned i hudens dermis med ultralyd. Det føles som en kortvarig, prikkende varme.

Behandlingen er ikke følelsesløs og kan føles som en prikkende varme i huden. Man kan dog enten tage lidt smertestillende hjemmefra, eller man kan komme 30 min inden behandlingen og tage det smertestillende på klinikken. Du vil blive vejledt ved konsultationen.

                        Nyeste 3D-teknologi – Bedre resultat – Mere sikkert – Meget hurtigere                                                                         

Vi tilbyder nu den nyeste 3D-teknologi, der er en banebrydende teknik, der både er – mere sikkert – meget hurtigere – og med bedre resultat. 3D transducere kan skyde op til 11 gange så mange brændpunkter på en gang, som de traditionelle transducere.

En traditionel transducer skal løftes fra huden, flyttes til nyt område og skydes flere hundrede gange på en fuld ansigtsbehandling, med det resultat at der bliver en uens afstand mellem brændpunkterne, da det er umuligt at flytte en transducer flere hundrede gange manuelt med nøjagtig samme afstand, ligesom behandlingstiden er meget længere med traditionel transducer. Med 3D transducer vil afstanden mellem brændpunkterne være ens, samt at transduceren i samme behandling skal flyttes og skydes væsentligt færre gange.

 

Fordelen ved non-invasiv ansigtsløft I forhold til operativt indgreb er:

Du undgår operation – operation kan give ar og arvæv og andre komplikationer.

Du undgår at blive bedøvet – bedøvelse kan give komplikationer

Du undgår nåle – nogle har en fobi og er bange for nåle

Du får ingen kemikalier sprøjtet ind i huden – det er dit eget kollagen der regenereres

Du har ingen “downtime” – du kan forsætte på arbejde og gøre andre dagligdags aktiviteter straks efter behandlingen.

Behandlingsområder

Standard behandling foregår mest ved regeneration af kollagen i de nedre lag af dermis. Behandlinger fra klinikker i USA, har vist sig at regeneration af kollagen i både de nedre og øvre lag af dermis i samme behandling, forbedrer det færdige resultat. Beyond SkinCare tilbyder nu dette som et tillæg. Se priser her

Hvornår kan jeg se det endelige resultat af min behandling?

Effekten af behandlingen er næsten altid god, men kan variere afhængigt af den enkelte persons hud og alder. Nogle kunder vil se en effekt i form af øget spændstighed direkte efter behandling. Tydelige resultater af behandlingen vil dog for de flestes vedkommende vise sig efter 2-3 måneder, efterhånden som de nye kollagene fibre dannes, mens det endelige resultat først kan vurderes efter 6 måneder.

Se animationsfilmen nedenfor, der viser hvordan behandlingen påvirker din hud og løfter dit ansigt

*)  Disclaimer: Alle resultater på billeder er resultat for den behandlede person på billedet. Der gives ingen garanti for et specifikt resultat ved behandlingen. Resultat kan variere fra person til person.