Beyond BrightSmile
Skånsom
tandblegning

Beyond BrightSmile

Den nyeste teknologi indenfor tandblegning

Beyond BrightSmile bruger kun den nyeste teknologi der er en kombination af en uskadelig aktiv tandgele der indeholder uskadeligt natriumperborat som det blegende substans. Vi bruger ikke det potentiale farlige hydrogenperoxid (brintoverilte) der kan angribe tandkødet og give tandskader.

Beyond BrightSmile er ikke associeret med SmileBright(TM) eller dets produkter og ulovlige indhold af brintoverilte

Med en LED lys- accelerator i kombination med gelen, nedsættes behandlingstiden til 30 minutter, men giver det samme resultat som før tog flere uger ved daglig behandling.*

Hvorfor ændrer mine tænder farve med tiden?

At ens tænder med alderen bliver mere gule er vidst ingen hemmelighed. Og det er der mange årsager til.Farveholdige fødevarer såsom cola, te, kaffe, vin og tobak farver tænderne gule. Men selv om man ikke indtager sådanne fødevarer så er alder alene også en faktor.

Gullige tænder kan man ikke børste hvide. For at fjerne eller formindske den gule farve er den eneste mulighed at blege farven hvidere.

Hvordan fungerer Beyond BrightSmile?

Blegemidlet trænger ind i tandoverfladen og reagerer med den misfarvede tandemalje.

Gelen reagerer på tandoverfladen, hvor tandkødet og tandemaljen ikke tager skade. Behandlingen er 100% kosmetisk.

Beyond BrightSmile bruger kun den nyeste teknologi, der er en kombination af en uskadelig aktivt tandgele som indeholder en maksimal koncentration på 0,1% hydrogenperoxid (j.f. Europa-Kommissionens bestemmelser fra marts 2010).

I forbindelse med en LED-lys accelerator, i kombination med gelen, nedsættes behandlingstiden til 30 minutter.

Hvad koster en behandling?

En behandling koster kr. 1295,-.

Hvordan foregår behandlingen?

Du skal regne med en samlet tid på 45 minutter.

Når du ankommer til klinikken renses dine tænder først for de belægninger af mad og drikke som du har indtaget siden din sidste tandbørstning. Vi tager så et billede af dine tænder for at sammenligne farven før behandlingen med resultatet efter behandlingen. Billedet er kun til brug for sammenligning.

Tandskinnerne tilpasses og fyldes med gele som påsættes overmund og undermund. LED lyset i acceleratoren aktiveres i 15 minutter hvor du kan høre musik og hvor du slapper af. Efter 15 minutter udskiftes gelen og behandlingen gentages endnu 15 minutter.

Når den samlede behandling på 30 minutter er overstået tages endnu et billede til sammenligning før og efter behandlingen.

Hvad kan jeg forvente?

Blegningen holder op til 1 år afhængig af indtagelse af fødevarer og tandhygiejne. Ved behandlingen opnår man en farveforskel på 1-3 toner, afhængig af hvor gule tænderne var før behandlingen. Det kan være nødvendigt med flere behandlinger for at opnå det bedste resultat.

Grå tænder er sværere at blege end gule tænder.

Tænder der i forvejen er meget hvide, kan kun forbedres 1/2-1 tone. Hvis dine tænder er blandt de 4 hvideste toner, er dine tænder i forvejen meget hvide og vi anbefaler ikke at få foretaget tandblegning.

Hvem er ikke egnet til at få tandblegning?

Beyond BrightSmile tandblegning er uskadelig for dig og dine raske tænder. Dog må gravide og ammende kvinder samt patienter i kemoterapi ikke behandles.

Der må kun behandles på raske tænder. Ved huller i tænderne og tandsten eller skader på tandemaljen skal behandlingen hos egen tandlæge afsluttes først.

Pas på efterligninger?

Pas på billige produkter fra internettet.

Ofte sælges produkter med en meget høj koncentration (over 35%) af peroxid, disse kan give smertefulde bivirkninger på tandkødet og der kan ligeledes opstå tandsmerter. – og er forbudt at bruge i EU.
Beyond BrightSmile gelen overholder bestemmelserne i EU inden for kosmetisk tandblegning.

Beyond BrightSmile gelen indeholder og frigiver 0,1 % hydrogenperoxid (brintoverilte). Højere værdier inden for kosmetisk tandblegning er forbudt i EU.

Pris for behandling kun kr. 1295,-

Book tid

(*) Disclaimer. Tænder der i forvejen er helt hvide, kan kun forbedres 1/2-1 tone. Hvis dine tænder er blandt de 4 hvideste toner, er dine tænder i forvejen meget hvide og vi anbefaler ikke at få foretaget tandblegning.