EM Sclupture

eneste behandling der både reducere fedt, opstrammer og forøger muskelmasse

EM Sculpture

Den nyeste teknologi indenfor fedtreduktion, løft og muskelstyrke, i samme  behandling.

Som én af de første i Danmark tilbyder vi nu EM Sculpture – BodySculpting.

Behandlingenformen, som er klinisk dokumenteret og FDA godkendt, specifikt for mave, baller, lår, triceps og biceps, er den første behandlingsform der på samme tid og i samme behandling opbygger muskler og forbrænder fedt i behandlingsområdet.

Hvordan virker EM Sculpture

EM Sculpture sender impulser ind i muskulaturen, der får musklerne til at trække sig sammen, langt mere end man kan gøre selv. Sammentrækningerne forøger muskelvæksten med gns. 16% og reduktion af fedtvæv gns. 19 % i behandlingsområdet.

EM Sculpture – BodySculpting får høj-intensitets fokuseret elektromagnetisk energi til at lave sammentrækninger i musklerne i de behandlede områder. Da det  er muligt at aktivere mange flere muskelfibre end ved normal muskeltræning, opnår man øget muskelmasse samtidigt med en reduktion i fedtmassen, da aktiviteten i muskelfibrene øger forbrændingen af fedt omkring de behandlede områder.

Uanset energimængden gennemgår dine behandlede muskler ved hver behandling med vores nyeste teknologi, over 20.000 supramaksimale sammentrækninger, som er så kraftige sammentrækninger at du ikke vil være i stand til at lave dem på egen hånd. Herved øges forbrændingen, og der sker en hurtigere og mere effektiv nedbrydning af fedtvæv. Samtidig vokser musklen og bliver stærkere og udvikler flere muskelfibre.

Kombinationen af muskelvækst og reduktion af fedt bevirker, at kroppen bliver mere tonet og musklerne i de behandlede områder større og stærkere.

Vi tilbyder følgende behandlinger
Behandlingsforløbet med EM Sculpture

Et behandlingsforløb begynder altid med gratis og uforpligtende konsultation. Til konsultationen vil vi finde ud af, hvad dit problem er, om du er egnet til behandlingen og hvad du kan forvente af behandlingen.

Behandlingen egner sig kosmetisk bedst til mennesker med forholdsvis normalvægt (< 10% over normalvægt) med problemområder og problemer med at opnå den perfekte muskelfylde. Hvis du generelt er overvægtig, (>10% over normalvægt) vil du stadig have gavn af den forøgede muskelmasse og fedtreduktion, men muskeltoningen vil ikke fremstå så tydeligt som på forholdsvise normal slanke personer. Behandlingen erstatter ikke korrekt kost og fysisk træning, men er et godt supplement hertil.

Et behandlingsforløb består af 4 behandlinger af 50 minutter indenfor 2 uger, på samme område.

Afhængig af resultatet og dit behov kan man få flere behandlingsforløb.

Det optimale resultat fås ved 4 behandlingsforløb, i alt 16 behandlinger a 50 minutter indenfor 8 uger, men generelt jo bedre form og lavere fedtprocent, jo færre behandlinger er nødvendige for at opnå det ønskede resultat.

Behandlingen foregår ved, at man får påsat enten 1 eller 2 applikatorer, afhængigt af hvilket område der skal behandles. Vi starter typisk med en lav energimængde og øger energiniveauet indtil vi rammer lige netop den mængde man skal have for at opnå en kraftig muskelsammentrækning. Behandlingen kan føles lidt mærkeligt eller ubehageligt i starten, grundet muskel kontraktioner, men er ikke smertefuld.

Balleløft

Som et led i den naturlige aldring begynder bagdelen at hænge og miste muskelvolumen. Med EM Sculpture kan både fedtmængden reduceres og muskulaturen øges og derved give en rundere form og et løft af bagdelen. Hvis du f.eks. ønsker at forøge muskulaturen men bevare fedtmængden kan vi med vores nye udstyr fokusere energien kun på muskelopbygning.

Vi anbringer 1 applikator på hver balle. Vi arbejder således med 2 applikatorer på samme tid. Vi starter med lav energi og øger langsomt over få minutter energien til det punkt, hvor du har maksimal effekt, men ikke føler smerte. For nogle er det 25 % og for andre sågar 100 %, jo slankere du er, jo lavere energi skal der typisk bruges. De fleste oplever, at de tåler højere og højere energiniveau i løbet af de fire behandlinger, der udgør en behandlingsserie, dette er et udtryk for at musklerne bliver stærkere.

Behandling af mave

Behandling af maven er sammen med balleløft, de behandlingsområder der giver det bedste resultat. Her er der både meget fedt og store og mange muskler.

Vi anbringer 1-2 applikatorer på din mave. Vi starter med lav energi og øger langsomt over få minutter energien til det punkt, hvor du har maksimal effekt, men ikke føler smerte. For nogle er det 25 % og for andre sågar 100 %, jo slankere du er, jo lavere energi skal der typisk bruges. De fleste oplever, at de tåler højere og højere energiniveau i løbet af de fire behandlinger, der udgør en behandlingsserie, dette er et udtryk for at mavemusklerne bliver stærkere. Hvis du f.eks. ønsker at forøge muskulaturen men bevare fedtmængden kan vi med vores nye udstyr fokusere energien kun på muskelopbygning eller omvendt.

.

Behandling af lår (foran)

Vi anbringer 1 applikator på hver af dine lårmuskler. Vi arbejder således med 2 applikatorer på samme tid. Behandlingstiden er 50 minutter. Vi starter med lav energi og øger langsomt over få minutter energien til det punkt, hvor du har maksimal effekt, men ikke føler smerte.

Behandling af lår (bagved)

Vi anbringer 1 applikator på hver af dine baglårsmuskler. Vi arbejder således med 2 applikatorer på samme tid. Behandlingstiden er 50 minutter. Vi starter med lav energi og øger langsomt over få minutter energien til det punkt, hvor du har maksimal effekt, men ikke føler smerte.

Behandling af arme

Behandling af triceps

Hængende fedtposer under armene er et velkendt problem for mange. Behandling på dette område er både med til at forøge muskelmassen og reducere fedtdepoter, som derved strammer hele området op og giver dig fastere og stærkere arme.

Vi anbringer 1 applikator på hver triceps. Vi arbejder således med 2 applikatorer på samme tid. Vi starter med lav energi og øger langsomt over få minutter energien til det punkt, hvor du har maksimal effekt, men ikke føler smerte.

Behandling af biceps

Mange ønsker sig stærkere og muskeltonet arme. Stærke arme udviser styrke og sundhed, men træning alene toner ikke altid armene men gør dem kun større. Med en behandling der både forstørre musklerne og reducere fedtet omkring musklen, er chancen for en stærkt muskeltonet arm bedre. Vi anbringer 1 applikator på hver triceps.

Hvem kan ikke behandles

Gravide, folk med pacemaker og indopererede metalgenstande i kroppen samt folk med epilepsi kan ikke behandles.

(*) Disclaimer. Alle resultater på billeder er resultat for den behandlede person på billedet. Der gives ingen garanti for et specifikt resultat ved behandlingen. Resultat kan variere fra person til person.