Få en fast og slank krop
med UltraTone

Drømmer du om en fast og slank krop?

Træn muskler på en måde, man aldrig selv ville være i stand til

Få faste muskler på mave, baller og lår med Ultratones bioelektroniske behandlinger.

Ultratone har uden tvivl markedets mest effektive behandlinger.

Ultratones bio-frekvenser detoxer og strammer figuren op, alt imens du stresser af fra en travl hverdag.*

Træn muskler på en måde man selv aldrig vil være i stand til

Få faste muskler på mave, baller og lår med Ultratones bioelektroniske behandlinger.

Ultratone har uden tvivl markedets mest effektive behandlinger. Og så er det ren velvære! Ultratones bio-frekvenser detoxer og strammer figuren op, alt imens du stresser af fra en travl hverdag. Behandlingerne er målrettet de store muskelgrupper, hvor en enkelt toning behandling svarer til mange timers workout og hele 900 sit ups.

Med OCM® teknologi, der simulerer cellernes naturlige kommunikation, trænes musklerne på en måde, man ikke selv er i stand til. Med denne teknologi aktiveres 80% af muskelfibrene ved en 30 minutters behandling. Ved almindelig træning aktiverer du blot 30%.

ULTRATONE er i stand til at træne muskler på en måde, man aldrig selv ville være i stand til. Efter kun 5 minutters behandling er alle muskelfibrene aktive, hvilket ellers ville tage ca. 45 minutter under normal fysisk træning. Når du træner vil naturlige impulser få dine muskler til at trække sig sammen og slappe af igen.

ULTRATONE simulerer disse naturlige impulser og får musklerne til at gøre nøjagtig det samme, som hvis du træner, dog med mindre risiko for overbelastning og træthed, hvilket er grunden til at “træning” med ULTRATONE Futura®Pro har mulighed for at blive mere koncentreret og effektiv end normal fysisk træning.

Et behandlingsforløb består af 10 behandlinger x 60 min for at få det bedste resultat. 1- 2 gange om ugen.

Pris kr. 895,- pr. behandling (60 min)
Pris kr. 7450,- for 10 behandlinger ved forudbetaling
Book tid

(*) Disclaimer: Alle beskrevne resultater er gennemsnitsresultater. Der gives ingen garanti for et bestemt resultat ved behandlingen. Alle beskrevne resultater og billeder er eksempler på resultater for personen behandlet. Resultat kan variere fra person til person.