Foryngende behandlinger
med
biostimulation

Foryngende ansigtsbehandlinger

Uden kirurgi

Få et yngre udseende med biostimulation – på den naturlig måde*

Ultratones fine bio-elektroniske behandlinger er specielt udviklet til at løfte og opstramme de fine, mimiske ansigtsmuskler, der bliver kortere og mere fyldige og giver ansigtet et naturligt løft uden kniv.

Genoptræn ansigtsmuskulaturen med biostimulation

Allerede før 20-års alderen forfalder flere celler end der dannes nye. Collagen i vævet bliver løst, muskulaturen, vævet og huden synes ikke så fast mere.

Alder, kost, ydre påvirkninger, sol, stress kan ses i ansigtet. Det er naturens gang, som der nu heldigvis kan ændres på med et ikke-kirurgiske ansigtsløft.

Med biostimulationens fine elektroniske mønstre, specielt tilpasset de sarte mimiske ansigtsmuskler, genoptrænes ansigtsmuskulaturen så den bliver kortere, fyldigere og mere fast.

Samtidig forbedres blodcirkulationen væsentligt, så også hud og væv bliver sundere.

Behandlingen er i kombination med detox-behandling af ansigtet, så toxiner og væskeophobninger fjernes og poser under øjnene, samt grå hud mindskes eller forsvinder.

Et behandlingsforløb består af 10 behandlinger x 60 min for at få det bedste resultat. 1- 2 gange om ugen.

Pris kr. 895,- pr. behandling
Pris kr. 7450,- for 10 behandlinger ved forudbetaling
Book tid

(*) Disclaimer: Alle beskrevne resultater er gennemsnitsresultater. Der gives ingen garanti for et bestemt resultat ved behandlingen. Alle beskrevne resultater og billeder er eksempler på resultater for personen behandlet. Resultat kan variere fra person til person.