UltraTone Futura PRO

Istedet for kirurgiske indgreb

Hos Beyond SkinCare anvendes kun markedets bedste og videnskabeligt testet udstyr.

Ultratones Futura Pro er kulminationen af 50 års forskning fra et team af ingeniører, videnskabsmænd, doktorer og terapeuter indenfor anvendelsen af elektronisk stimulation og biostimulation til både sundhed, skønhed og terapeutisk anvendelse.

Ultratone Futura® Pro-Det ultimative behandlingssystem indenfor skønhed og helse (*)

Ultratone anvender sin patenterede OCM® teknologi i markedets mest avancerede udstyr Futura® Pro Bioptic™ System.

Ultratone Futura® Pro er det ultimative behandlingssystem indenfor skønhed og helse. Ultratone skaber ikke bare imponerende resultater indenfor terapi, helse og skønhed, men er frem for alt et sikkert og trygt valg.

Ultratones teknologi giver imponerende resultater indenfor disse områder:

Ultratone ultralyd skaber imponerende resultater.

Ultratones ultralyd pulserer med en høj frekvens på henholdsvis 3 Mhz og 1 Mhz gennem piezoelektrisk krystal.

Ultratone er godkendt til medicinske behandlinger og kan anvendes til både ansigt og krop – sammen eller hver for sig.

Med vores nye ULTRATONE-behandlinger kan vi hjælpe dig med kosmetiske problemer i ansigtet og på kroppen og skabe synlige resultater igennem blandt andet muskeltoning, cellulitis- og fedtreduktion, ikke-kirurgiske ansigtsløft, rynkereduktion og detox-behandlinger.

ULTRATONE-behandlingerne, der benyttes på tusindvis af skønhedsklinikker rundt om i verden, adskiller sig fra andre behandlingsformer, idet både muskler, bindevæv og hud forbedres gennem elektroniske signaler, der kan tilpasses lige netop det kosmetiske problem, som du ønsker at få løst.

De elektroniske signaler er det tætteste, man kan komme på kroppens egne elektroniske signaler – mange funktioner i kroppen styres af neurologiske elektriske impulser, som naturligt transmitteres af hjernen til specifikke organer. ULTRATONE’s programmer efterligner disse specifikke impulser, og det er blandt andet derfor der opnås hurtigere og mere effektive resultater.

Vigtig information

Ultralyd må ikke udføres i ansigtet hvis du har bl.a. har fået filler behandlinger inden for de seneste 12 mdr.

Ultralyd er lydbølger ved høje frekvenser, der er uhørlige for det menneskelige øre.

Til kosmetiske behandlinger frarådes at anvende ultralyd med frekvenser lavere end 800 KHz (0,8 MHz), der er forbudt i flere europæiske lande.

(*) Disclaimer: Der gives ingen garanti for et bestemt resultat ved brug af vores produkter eller behandlinger med mindre andet er angivet. Alle beskrevne resultater og billeder er eksempler på resultater som ikke er en individuel garanti da kroppen og huden reagerer forskelligt på produkter og behandling.