Kom af med ophobede affaldstoffer

Detox

Effektiv udrensning af affaldsstoffer

Når vi spiser (forkert) ophobes der en masse affaldsstoffer i kroppen, og motioneres der ikke dagligt er kroppen ikke selv i stand til at udskille de affaldsstoffer, der ophobes i muskler, blod og væv.

Mange der har forsøgt at gå ned i vægt har måske oplevet, at de ikke taber sig, hvilket ofte skyldes, at lymfesystemet ikke fungerer optimalt.

Ultratones specielle detox behandlinger eliminerer væskeansamlinger, der ophober sig i cellerne i vævet og huden.*

Detox - Effektiv udrensning af affaldsstoffer

Når vi spiser (forkert) ophobes der en masse affaldsstoffer i kroppen, og motioneres der ikke dagligt er kroppen ikke selv i stand til at udskille de affaldsstoffer, der ophobes i muskler, blod og væv. Mange der har forsøgt at gå ned i vægt har måske oplevet, at de ikke taber sig, hvilket ofte skyldes, at lymfesystemet ikke fungerer optimalt.

Ultratones specielle detox behandlinger eliminerer væskeansamlinger, der ophober sig i cellerne i vævet og huden. Resultatet er en smukkere og glattere hud.

Bindevævet fungerer som depot for affaldsstoffer, fedt- og væskeophobninger. Når depoterne i ansigtets væv og muskler ikke udrenses naturligt, opleves det som ødemer, poser under øjnene, hovedpine og spændinger i ansigtets muskler.

Flere typer medicin har ofte den bivirkning at cellerne binder og holder på væsken og vævet og dermed ser oppustet ud. Detox kan være en separat behandling, der på en effektiv måde udrenser cellerne, men Detox er også en integreret del i alle Ultratone behandlinger for at optimere resultaterne, og på den måde ”booster” de øvrige behandlinger.

Pris kr. 895,- (60 Min)
Book tid

(*) Disclaimer: Alle beskrevne resultater er gennemsnitsresultater. Der gives ingen garanti for et bestemt resultat ved behandlingen. Alle beskrevne resultater og billeder er eksempler på resultater for personen behandlet. Resultat kan variere fra person til person.