Fjernelse af tatoveringer med avanceret teknologi

Hurtig behandlingstid – skånsom behandling – bedste priser.*

PICO-Futurum

Beyond SkinCare’ certificerede behandlere tilbyder fjernelse af multifarvede tatoveringer og permanent makeup med den nyeste PICO, Q-switched, YAG laser teknologi og med garanti, til Danmarks bedste priser.

Har du tatoveringer eller permanent makeup som du er ked af, så få det fjernet skånsomt med den nyeste teknologi.

Behandling med dette nye laserudstyr giver dig:

  • Mere effektive og færre nødvendige behandlinger. Ofte kun 6-10 på skintype l-lll, modsat 12-16 behandlinger med Nano laser. Skintype llll-Vl kræver ofte flere behandlinger.*
  • Hurtige opheling af huden end ved behandling med traditionelle Nano Q-Switch lasere.*
  • Minimal ubehag ved behandlingen. (evt. kan bedøvende creme påføres.*
  • Større sikkerhed og markant lavere risiko for skader på huden.*
  • Hurtigere behandlingsforløb, kun 6 uger mellem behandlinger, ikke 8-12 uger som med gammeldags udstyr.*

Beyond SkinCare er en kosmetisk hudplejeklinik.

Vores behandlere er specielt certificeret indenfor behandling med laserteknologi til fjernelse af bl.a. tatoveringer. Det garanterer dig en tryg og sikker fjernelse af tatoveringer.

Vi tilbyder konsultation for tatoveringsfjernelse på vores klinik i Charlottenlund.

Vi tilbyder Ikke blot den nyeste og mest sikre teknologi til tatoveringsfjernelse, vi tilbyder dig markedets bedste priser fra kr. 375 pr. behandling på tatoveringsfjernelse med Pico laser. Se priser her.

Prisgaranti på tatoveringsfjernelse

Kan du få behandlingen billigere hos en anden klinik med samme kvalitet af Pico laserudstyr, garanterer vi samme tilbudte pris. Prisgarantien gælder ift. anden kliniks normalpris. Læs mere om prisgarantien.

Gå til priser
Læs om teknologien
Gå til online booking
Efterbehandling

Før og nu billeder med PICO-Futurum Laser*

Det er vigtigt at være klar over at fjernelse af tatoveringer er en langtidsbehandling, som kan tage op til 1 år eller mere at fjerne. Denne videnskabelige artikel fortæller dig mere om hvad du kan forvente.

(*)  Disclaimer: Alle beskrevne resultater er gennemsnitsresultater. Der gives ingen garanti for et bestemt resultat ved behandlingen. Alle beskrevne resultater og billeder er eksempler på resultater for personen behandlet. Resultat kan variere fra person til person.