Laser hårfjernelse med klasse 3R laser på de fleste hud- og hår typer

Klasse 3R laser bruger en metode til hårfjerning, der næsten er smertefrit. I modsætning til traditionelle IPL og diode lasere der bruger meget energi, bruger klasse 3R laseren meget mindre energi (<5 mW). Det giver klasse 3R laserbehandlingen en hurtigere, sikrere og smertefrit resultat.

 

HVORFOR SHR metoden?

De fleste permanente konventionelle  IPL hårfjerningsteknologier udnytter massive mængder af varme til at ødelægge hårsække og sikre permanent reduktion. Modsat afgiver klasse 3R laseren flere og hurtigere lysstråler, ved meget lavere energi i kombination med In-Motion ™ teknologien.

SHR teknologien opvarmer forsigtigt hårsækkene, der mærkes som en varm prikkende fornemmelse – nogle kunder sammenligner det med en varm massage.

In-Motion ™ -teknologien udnyttes ved at flytte håndstykket over den behandlede hud frem og tilbage, hvilket bidrager til den overordnede komfort og smertefrie behandling.

 

NÆSTEN ALLE HÅRTYPER OG HUDTYPER, HELE ÅRET RUNDT

Den unikke laserteknologi og teknikker, der anvendes i klasse 3R laseren, gør næsten alle hår og hudtyper egnet til denne behandling. Lyst hår og rødt hår er dog svært at fjerne. Lyset reagere med melanin i håret, så eneste krav er, at håret indeholder melanin. Grå hår og hvide dun kan ikke fjernes.

Fordelen ved SHR laser i forhold til traditionelt IPL:

Ingen ”elastik” smerter som ved IPL

Mindre energi med bedre resultat og større sikkerhed

Næsten alle hud- og hårtyper kan behandles

Smertefri IN-MOTION ™ teknologi

Ingen downtime

HVOR MANGE BEHANDLINGER HAR MAN BRUG FOR?

Slut med hårfjerning. barbering, sugaring, epilering og waxing om og om igen med røde knopper og indgroede hår til følge. Kender du til problemet? Uønsket hårvækst kan fjernes – hvad enten det er på kroppen, hænder og fødder eller i ansigtet

Afhængigt af det område, der behandles, anbefaler vi minimum 6-8 behandlinger. Hårvækst forekommer i 4 faser: Early Anagen (tidlig hårvækst), Anagen (aktiv hårvækst), Catagen (regression) og Telogen (hvile, vokser ikke). Laser hårfjerning, uanset metoden fjerner kun aktivt voksende hår. Derfor er flere behandlinger nødvendigt

Vi anbefaler gns. 8 behandlinger med fire ugers intervaller. Hårreduktionsbehandlinger med fire ugentlige intervaller sikrer, at vi er i stand til at målrette håret til det rigtige tidspunkt under den naturlige genopbygningscyklus. Mod slutningen af processen kan intervallet mellem behandlingerne forlænges til 6-8 uger efter behov.

HVEM KAN BEHANDLES?

Laser hårfjerning kan anvendes på både mænd og kvinder.

Du kan ikke blive behandlet med laser, hvis du er gravid.

Som mand skal du vide, at du sjældent kan blive 100% hårfri pga. testosteronproduktionen, som medfører en nydannelse af hårsække hele livet. Du kan dog alligevel reducere hårvæksten radikalt, så det kun vil være væsentligt færre hår, som gror ud. Som kvinde er det lettere at blive permanent eller delvis permanet hårfri, men nogle kvinder oplever at håret i mindre omfang, efter en periode begynder at vokse igen. Det kan således være nødvendigt med yderligere efterbehandlinger.

INDEN BEHANDLINGEN:

Inden behandlingen starter, konsulteres du første gang du møder i klinikken. Til denne konsultation vurderes hårets tykkelse, vækst m.m. og der tages billeder af området. Konsultationen er kan bookes her.

EFTER BEHANDLINGEN:

SHR Laser behandlinger har ingen “down time” og du kan straks vende tilbage til arbejde og andre normale aktiviteter. Huden kan føles lidt varm og være lidt rød, dog almindeligvis kun i et par timer. Du skal ikke solbade en uge efter behandlingen og er du i solen skal du bruge solfaktor 15 eller mere.

Efter hver behandling vil der gå 2-3 uger, hvor håret skubbes ud af sin follikel og falder ud.

SIKKERHED VED BEHANDLINGEN:

SHR hårfjerning er en af de mest populære æstetiske behandlinger udført over hele verden. SHR behandlinger giver den mest sikre, smertefri og effektive permanente hårreduktion på markedet. Fordi SHR Lasers udnytter IN-MOTION ™ og lavvarme energi (5-10J/cm2), giver det et væsentligt højere niveau af sikkerhed i forhold til enhver anden laser og hårfjerningsmetode.

*)  Disclaimer: Alle resultater på billeder er resultat for den behandlede person på billedet. Der gives ingen garanti for et specifikt resultat ved behandlingen. Resultat kan variere fra person til person.