Ny kombinationsbehandling til fjernelse af fedtdepoter og muskelopstramning

Kendte non-invasive fedtreducerende behandlinger med dokumenteret effekt er fedtfrysning, EM sclupture og Ultralyds Cavitation. Kroppe reagerer forskelligt på disse typer behandlinger, ligesom området, dybden og konsistensen af fedtet, er det hårdt eller blødt, har betydning for resultatet.

Vi tilbyder nu, for maksimalt resultat en kombinationsbehandling af enten 2 eller 3 behandlingstyper. Hvis du vælger en kombinationsbehandling, får du 15% rabat på de i forvejen billigste priser på alle behandlingerne.

Book gratis tid til konsultation her. Vælg konsultation til fedtfrysning eller EM sclupture i vores online booking system, og få mere at vide og om du er egnet til behandling.

Vælg 2 eller 3 kombinationsbehandlinger mellem:

Fedtfrysning + EM Sclupture

Fedtfrysning + Ultralyds Cavitation

EM Sclupture + Ultralyds Cavitation

Fedtfrysning + EM Sclupture + Ultralyds Cavitation

 

Læs en kort beskrivelse af Ultralyds Cavitation, EM Sclupture og Fedtfrysning, Mere uddybende beskrivelser kan du læse om på vores hjemmeside under de enkelte behandlinger.

Ultralyds Cavitation

Ultralyds Cavitation kendes også under udtryk som “Lipo Cavitation”, “Fat Cavitation”, “Ultrasonic liposuction”.*

Ultralyd er lyd, som har en højere frekvens end det menneskelige øre kan høre.

Man kan behandle med ultralyd med forskellige formål og med forskellige frekvenser. Her omtales kun cavitation (på dansk: Kavitation) behandling med 40KHz.

Ultralyds Cavitation skaber lipolysis – den proces som omdanner fedt til energi – også kaldet fedtsyremetabolisme.

Hvordan virker Cavitation?

Cavitation-håndtaget udsender 40.000 lydbølger pr. sekund, som forplanter sig gennem huden og danner Micro bobler mellem fedtcellerne. Efterhånden vil ultralydsbølgerne få disse bobler til at briste, hvorved der udløses energi, som rammer fedtcellernes membraner. Membranerne påvirkes af disse implosioners energiudladninger, brister og fedtsyrer (triglycerider) og glycerol siver ud i hulrummene mellem cellerne. Fedtsyrerne udskilles så via lymferne til leveren, som tager sig af omdannelsen til kropsvæsker.

Cavitation er en såkaldt non-invasiv behandling – en behandling som ikke kræver kirurgisk indgreb og ikke bryder huden.

Man kan ikke helbrede decideret fedme med Cavitation. Behandlingen har derimod god effekt på genstridige fedtdepoter, som man har svært ved at komme af med på trods af motion, fitness eller slankekure.

Desuden har behandlingen god effekt på Cellulite depoter og som efterbehandling efter andre fedtreducerende behandlinger.

Endelig har ultralydscativation en god effekt til kropsformning – body contouring. Det er nemt at sætte målrettet ind på mindre fedtdepoter med ultralydshåndtaget.

Cavitation restriktioner

Personer med følgende helbredsproblemer bør ikke få foretaget ultralyds cavitation:

Nyreproblemer. Leverproblemer. Hjerteproblemer. Indopererede metaldele (skruer, plader etc.). Personer med pacemaker. Gravide. Nyopererede eller har nye ar efter skader

I tvivlstilfælde bør man kontakte sin egen læge før behandling

EM Sclupture

Den nyeste teknologi indenfor fedtreduktion, løft og muskelstyrke, i samme behandling.

Elektronisk Muskel Stimulation, kendt som HIFEM®-metoden, EMSclupt, Tesla metoden, EMS Body Sculpting, minder mest af alt om en hård fitness time i centret og så ikke alligevel. EMSculpting er den første behandlingsform, hvor vi både opbygger muskler og forbrænder fedt på én og samme tid i området vi behandler.

På bare 30 min. laver maskinen ved hjælp af et magnetfelt muskelsammentrækninger, der svarer til 20.000 set ups, eller squats. Du vil markant øge din muskelmasse, forbrænding og tone udseende af din krop. Behandlingen er også yderst effektiv til delte mavemuskler mm.

Kryolipolyse fedtfrysning

Også kaldet BodySculpting, fedtfrysning er hurtigt blevet den mest populære og er den mest effektive non-operative behandling til fjernelse af fedt.

Fedtcellerne nedkøles ved hjælp af et kontrolleret kølingssystem. Da fedtceller er følsomme overfor temperaturforandringer betyder nedfrysningen at fedtcellerne nedbrydes permanent. Nedbrudte fedtceller kan ikke gendannes.

Behandlingen er så effektiv at den kan anvendes til en fuld konturering af kroppen. Resultatet er så overbevisende, at videnskaben sammenligner kryolipolyse fedtfrysning med effekten af en liposuction. Resultatet er op til en 25% reduktion af kropsfedtet i det behandlede område.

Fedtfrysning er medicinsk godkendt i EU og har derfor dokumenteret effekt. Men der er stor forskel på hvor god virkningen er på den enkelte klient, selv om behandlingen og fedtmængden er den samme.

Book tid til konsultation